Behandlinger

Traumer

Forløs dine traumer

Hypnose kan vise sig som en yderst effektiv vej til at bearbejde og lindre traumatiske oplevelser uden at gå i dybde med selve traumet.

Læs mere

Angst og stress

Hypnose mod Angst og Stress

Gennem hypnose kan man lære at tackle angst og stress ved at dykke ned i deres rødder og omprogrammere tankemønstre for at opnå indre fred.

Læs mere

smerter

Smertelindring med Hypnose

Hypnose kan være en effektiv måde at reducere kroniske smerter ved at aktivere kroppens egne helbredende ressourcer og ændre opfattelsen af smerte.

Læs mere

Jalousi

bekæmp jalousien

Hypnose kan hjælpe med at håndtere jalousi ved at identificere og ændre de underliggende årsager, så man kan opnå sunde og tillidsfulde relationer.

Læs mere

fobier

Overvind Dine Fobier

Hypnose kan bruges til at arbejde med og overvinde fobier ved gradvist at mindske frygtreaktioner og erstatte dem med ro og selvtillid.

Læs mere

selvværd

Find Selvtillid Indeni

Gennem hypnose kan man opdage og styrke sit selvværd ved at bryde med negative selvopfattelser og erstatte dem med en sundere og mere positiv selvforståelse.

Læs mere

klaustrofobi

Kontrol i trange rum

Hypnose kan være en nyttig tilgang til behandling af klaustrofobi. Det hjælper med at ændre negative tankemønstre og give klienter mere kontrol i trange situationer.

Læs mere

Tandlægeskræk

Overvind din tandlægeskræk

Hypnose er en effektiv måde at overvinde tandlægeskræk. Hypnose kan ændre din opfattelse af tandlægebesøg og gøre disse mere behagelige og mindre skræmmende.

Læs mere

præstationsangst

Find din indre styrke

Hypnose kan hjælpe med at tackle præstationsangst. Ved at fremme ro og selvtillid kan hypnose forbedre præstationen i offentlige taler eller eksamener.

Læs mere

Dét siger mine Klienter

"Jeg har haft klaustrofobi siden barndommen. Efter en session hos Stine er det helt væk. Det er befriende, jeg kan bruge elevator og opholde mig, hvor jeg vil."

-AC-tekniker, 68 år

Dét siger mine Klienter

"Stine har hjulpet mig med at få et højt selvværd på én time. Nu oplever jeg mere energi og glæde i hverdagen, og min familie kan mærke, jeg er stolt af mig selv."

- Jens, Aarhus

Dét siger mine Klienter

"Jeg har fået online hypnoterapi af Stine og det var en rigtig god oplevelse. Stine guidede mig stille og rolig igennem hele processen på en meget behagelig måde. Jeg har efter sessionen oplevet en god effekt og indre ro."

- Rene

Dét siger mine Klienter

"Hypnoterapien hos Stine gav mig indsigt, som er værdifuld i min videre færd med mit arbejde med mit selvværd. Jeg synes godt om teknikken, og Stine er rigtigt god til at få mig ned i trance. Hun er empatisk og nærværende."

Daniella Frantzoulis

Dét siger mine Klienter

"Jeg giver Stine mine bedste anbefalinger. Stine tog sig god tid indledningsvist og sørgede for at guide mig godt tilrette med vand, puder m.m. Stine guidede mig dygtigt igennem terapien, og hun brugte en rolig stemme og nogle fine billeder undervejs. Jeg oplevede ro umiddelbart efter terapien, og jeg har i de tre uger, der er gået siden, oplevet en dybere accept af et livsvilkår, som har udfordret mig. Herligt, og stor tak herfra."

Solveig, 47 år

Dét siger mine Klienter

"Jeg har tidligere været meget nervøs op til eksamen; men efter en times online hypnoterapi hos Stine, er jeg rolig til eksamen og føler, jeg kan være mig selv."

Simone Danielsen

Dét siger mine Klienter

"Jeg har været så heldig at have en session med Stine Nielsen. Nu her en lille uge efter er det stadig ved at bundfælde sig, men jeg kan mærke en klar forbedring både psykisk og fysisk. Jeg har fået en indre ro og varme, som jeg ikke har oplevet tidligere, samtidig smiler jeg mere og dybere. Under hypnosen er der helt klart sket en forløsning af nogle traumer, som jeg har kæmpet med i årevis. De sidste par dage har jeg kunne udføre ting, som var umuligt at gennemføre for bare 14 dage siden. Stine er meget lyttende og forstående. Hun tager en kærligt ved hånden, og guider en hele vejen på en åben og tryg måde. Hun er meget empatisk og kan hurtigt, selvom det i mit tilfælde foregik online, skabe en meget stærk og tillidsvækkende kontakt. Der er ikke så meget "gå om den varme grød", men der findes i stedet i samarbejde hurtigt frem til kernen af ens problematik,

og så arbejdes derud fra det.

Hvis der sidder en derude, som overvejer hypno-terapi, så vil jeg helt sikkert sige, at det kan man roligt kaste sig ud i - det er ganske ufarligt, og det er så meget vinde. Hvis man tilmed vælger Stine, så er man i gode og kompetente hænder."

-H. S. HOLM

Dét siger mine Klienter

"Jeg kan varmt anbefale Hypnose hos Stine. Som mange andre har jeg i mange år haft en intens frygt for nåle, hvilket har gjort det vanskeligt for mig at gennemgå nødvendige medicinske procedurer.

Efter at have hørt om Hypno /v Stine Nilsen, besluttede jeg mig for at prøve hypnose som en metode til at overvinde min nåleskræk. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk i starten, men jeg var villig til at prøve alt for at slippe af med min angst for nåle.

Jeg er blev positivt overrasket over resultatet. Efter blot en enkelt online behandling har jeg oplevet mærkbar forskel i min reaktion på nåle. Jeg er ikke længere angst eller har behov for at have pårørende med til behandlinger der involverer nåle. Det er en kæmpe stor lettelse for mig og giver mig langt mere frihed i min hverdag.

Stines rolige og professionelle tilgang fik mig til at føle mig tryg og afslappet under hele processen. Hun lyttede opmærksomt til mine bekymringer og tilpassede behandlingen til mine specifikke behov.

Jeg er så taknemmelig for Stines hjælp og kan varmt anbefale Hypno /v Stine Nilsen til alle, der kæmper med fobier eller andre udfordringer."

- Michelle Agerskov