Anbefalinger

Dét siger mine klienter

Jeg har haft klaustrofobi siden barndommen. Efter én behandling hos Stine er det helt væk. Det er befriende, jeg kan bruge elevator og opholde mig, hvor jeg vil.

– AC-tekniker, 68 år

Stine har hjulpet mig med at få et højt selvværd på én time. Nu oplever jeg mere energi og glæde i hverdagen, og min familie kan mærke, jeg er stolt af mig selv.

– Jens, Aarhus

Jeg har tidligere været meget nervøs op til eksamen; men efter en times online hypnoterapi hos Stine, er jeg rolig til eksamen og føler, jeg kan være mig selv.

– Simone Danielsen

 

Jeg har fået online hypnoterapi af Stine og det var en rigtig god oplevelse. Stine guidede mig stille og rolig igennem hele processen på en meget behagelig måde. Jeg har efter sessionen oplevet en god effekt og indre ro.

– Rene

 

Jeg har været så heldig at have en session med Stine Nielsen. Nu her en lille uge efter er det stadig ved at bundfælde sig, men jeg kan mærke en klar forbedring både psykisk og fysisk. Jeg har fået en indre ro og varme, som jeg ikke har oplevet tidligere, samtidig smiler jeg mere og dybere. Under hypnosen er der helt klart sket en forløsning af nogle traumer, som jeg har kæmpet med i årevis. De sidste par dage har jeg kunne udføre ting, som var umuligt at gennemføre for bare 14 dage siden. Stine er meget lyttende og forstående. Hun tager en kærligt ved hånden, og guider en hele vejen på en åben og tryg måde. Hun er meget empatisk og kan hurtigt, selvom det i mit tilfælde foregik online, skabe en meget stærk og tillidsvækkende kontakt. Der er ikke så meget “gå om den varme grød”, men der findes i stedet i samarbejde hurtigt frem til kernen af ens problematik,

og så arbejdes derud fra det.

Hvis der sidder en derude, som overvejer hypno-terapi, så vil jeg helt sikkert sige, at det kan man roligt kaste sig ud i – det er ganske ufarligt, og det er så meget vinde. Hvis man tilmed vælger Stine, så er man i gode og kompetente hænder.’

– H.S. Holm

 

Hypnoterapien hos Stine gav mig indsigt, som er værdifuld i min videre færd med mit arbejde med mit selvværd. Jeg synes godt om teknikken, og Stine er rigtigt god til at få mig ned i trance. Hun er empatisk og nærværende.

– Daniella Frantzoulis

 

Jeg giver Stine mine bedste anbefalinger. Stine tog sig god tid indledningsvist og sørgede for at guide mig godt tilrette med vand, puder m.m. Stine guidede mig dygtigt igennem terapien, og hun brugte en rolig stemme og nogle fine billeder undervejs. Jeg oplevede ro umiddelbart efter terapien, og jeg har i de tre uger, der er gået siden, oplevet en dybere accept af et livsvilkår, som har udfordret mig. Herligt, og stor tak herfra.

– Solveig, 47 år