Anbefalinger

Dét siger mine klienter

Hej Stine.

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for vores møde. Det har været de to bedste dage i lang tid, som jeg husker det. Mine tanker har været positive hele vejen igennem og skulle der komme noget ind over, der minder om noget negativt, så kommer den lille Benjamin frem i mine tanker og vender det.

Jeg er super positiv overrasket over resultatet af vores møde. Jeg var lidt skeptisk inden, men jeg vil anbefale dig til ALLE jeg kender, der skulle få udfordringer indenfor dit specialområde. Jeg håber resultatet varer ved, da jeg endelig har fået den ro i mit hoved, som jeg søgte.

Tusinde tusinde tak.

– Benjamin J

Hypno-terapi?

Næppe noget der kan hjælpe mig. Sådan tænkte jeg lidt skeptisk …
Da andre måske også overvejer hypno, vil jeg dele min oplevelse.

Jeg mistede min hustru for 3 år siden, efter mange års ægteskab. Siden da har jeg haft svært ved at sove, ved forandringer i miljø og omgivelser. Det har især vist sig svært at sove sammen med andre, selvom jeg er tryg ved personen. Det har medført lange nætter uden at jeg selv får sovet. Efter en forudgående samtale, besluttede jeg mig for at prøve en behandling hos Stine, da min søvn-udfordring har frustreret og hæmmet mig.

Vi aftaler en fysisk session. Stine er en meget empatisk og tillidsfuld person, som skaber en tryg og rar atmosfære i rummet. Efter en introduktion, guider Stine mig roligt og blidt ind i en meget dyb og afslappet tilstand, hvor jeg hele tiden er tilstedeværende. Jeg kan høre alt, hvad der bliver sagt og kan bevæge mig, hvis jeg ønsker det – men det har jeg ikke lyst til. Den afslappede tilstand føles så behagelig! Fra start føler jeg mig meget koncentreret og modtagelig – og lytter opmærksomt mens jeg bliver guidet og som afslutning får visualiseret billedet af en ny, ønsket virkelighed. En meget intens oplevelse.

Da jeg kører hjemad føler jeg en ualmindelig stor lethed i kroppen og i mit sind.

Efter nogle dage modtog jeg en lydfil, som jeg har lyttet til i ca. 14 dage. Forløbet har allerede sat en positiv bevægelse i gang hos mig! Af hjertet tak!

Jeg kan på det varmeste anbefale Stine som en meget kompetent og professionel fagperson.


– Finn L. Hansen

 

Jeg har haft klaustrofobi siden barndommen. Efter én behandling hos Stine er det helt væk. Det er befriende, jeg kan bruge elevator og opholde mig, hvor jeg vil.

– AC-tekniker, 68 år

Stine har hjulpet mig med at få et højt selvværd på én time. Nu oplever jeg mere energi og glæde i hverdagen, og min familie kan mærke, jeg er stolt af mig selv.

– Jens, Aarhus

Jeg har tidligere været meget nervøs op til eksamen; men efter en times online hypnoterapi hos Stine, er jeg rolig til eksamen og føler, jeg kan være mig selv.

– Simone Danielsen

 

Jeg har fået online hypnoterapi af Stine og det var en rigtig god oplevelse. Stine guidede mig stille og rolig igennem hele processen på en meget behagelig måde. Jeg har efter sessionen oplevet en god effekt og indre ro.

– Rene

 

Jeg har været så heldig at have en session med Stine Nielsen. Nu her en lille uge efter er det stadig ved at bundfælde sig, men jeg kan mærke en klar forbedring både psykisk og fysisk. Jeg har fået en indre ro og varme, som jeg ikke har oplevet tidligere, samtidig smiler jeg mere og dybere. Under hypnosen er der helt klart sket en forløsning af nogle traumer, som jeg har kæmpet med i årevis. De sidste par dage har jeg kunne udføre ting, som var umuligt at gennemføre for bare 14 dage siden. Stine er meget lyttende og forstående. Hun tager en kærligt ved hånden, og guider en hele vejen på en åben og tryg måde. Hun er meget empatisk og kan hurtigt, selvom det i mit tilfælde foregik online, skabe en meget stærk og tillidsvækkende kontakt. Der er ikke så meget “gå om den varme grød”, men der findes i stedet i samarbejde hurtigt frem til kernen af ens problematik,

og så arbejdes derud fra det.

Hvis der sidder en derude, som overvejer hypno-terapi, så vil jeg helt sikkert sige, at det kan man roligt kaste sig ud i – det er ganske ufarligt, og det er så meget vinde. Hvis man tilmed vælger Stine, så er man i gode og kompetente hænder.’

– H.S. Holm

 

Hypnoterapien hos Stine gav mig indsigt, som er værdifuld i min videre færd med mit arbejde med mit selvværd. Jeg synes godt om teknikken, og Stine er rigtigt god til at få mig ned i trance. Hun er empatisk og nærværende.

– Daniella Frantzoulis

 

Jeg giver Stine mine bedste anbefalinger. Stine tog sig god tid indledningsvist og sørgede for at guide mig godt tilrette med vand, puder m.m. Stine guidede mig dygtigt igennem terapien, og hun brugte en rolig stemme og nogle fine billeder undervejs. Jeg oplevede ro umiddelbart efter terapien, og jeg har i de tre uger, der er gået siden, oplevet en dybere accept af et livsvilkår, som har udfordret mig. Herligt, og stor tak herfra.

– Solveig, 47 år

 

Jeg kan varmt anbefale Hypnose hos Stine. Som mange andre har jeg i mange år haft en intens frygt for nåle, hvilket har gjort det vanskeligt for mig at gennemgå nødvendige medicinske procedurer. Efter at have hørt om Hypno /v Stine Nilsen, besluttede jeg mig for at prøve hypnose som en metode til at overvinde min nåleskræk. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk i starten, men jeg var villig til at prøve alt for at slippe af med min angst for nåle.

Jeg er blevet positivt overrasket over resultatet. Efter blot en enkelt online behandling, har jeg oplevet mærkbar forskel i min reaktion på nåle. Jeg er ikke længere angst eller har behov for at have pårørende med til behandlinger der involverer nåle. Det er en kæmpe stor lettelse for mig og giver mig langt mere frihed i min hverdag. Stines rolige og professionelle tilgang fik mig til at føle mig tryg og afslappet under hele processen. Hun lyttede opmærksomt til mine bekymringer og tilpassede behandlingen til mine specifikke behov.

Jeg er så taknemmelig for Stines hjælp og kan varmt anbefale Hypno /v Stine Nilsen til alle, der kæmper med fobier eller andre udfordringer.

– Michelle Agerskov